PROJEKT #69

SAT-7 PÅ PERSISKA

Kanalen SAT-7 Pars har sänt kristna tv-program på persiska sedan 2006. Programmen sänds via satellit och kan ses i stora delar av den persisktalande världen. Kanalen finns förstås även online.

Regionen

Iran, Afghanistan och Tadzjikistan är de tre länder som har olika varianter av persiska som majoritetsspråk, och utgör därmed det primära målområdet för SAT-7 Pars.

Alla de tre länderna betraktas traditionellt som mycket starkt muslimska områden. I dag vittnar dock många missionsorganisationer om en kraftigt växande kristen kyrka i Iran och det folkliga stödet för landets islamiska styre tycks vara svagt.

I alla tre länderna är kristnas rättigheter eftersatta och i Afghanistan och Iran handlar det om direkt förtryck.

Kanalen

 SAT-7:s program produceras och sänds från utlandet (Storbritannien och Cypern), men de medverkande är själva förankrade i den persiska kulturen.

I programutbudet finns bland annat en live-show om beroende, programmet ”Frågetecken” som svarar på tittarfrågor, bibelstudieprogram och flera barn- och ungdomsprogram.

Få ett smakprov av programmens innehåll här.

Se SAT-7:s webbplats.

Riktad gåva

Ge en riktad gåva till SAT-7 genom att märka din gåva med ”Projekt 69”.

BLOGGINLÄGG OM SAT-7

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.