HIDDEN TREASURES

Människohandel och sexuellt utnyttjande av kvinnor har blivit världsomspännande, grovt kriminell verksamhet som får förödande konsekvenser för kvinnor som drabbas, deras familjer och samhällen. När människor säljs som varor förstörs deras liv och även livet för människor i deras omgivning.

Som svar gick TWR Women of Hope samman med European Freedom Network (EFN) för att producera programmet Hidden Treasures som riktar sig till dessa kvinnor. Syftet är att förmedla hopp och visa på sunda och kloka val som leder till den frihet som finns inom räckhåll.

Ljuddramatiseringen har inspirerats av verkliga händelser. Huvudkaraktären, Klara, vägleder och samtalar med kvinnor i olika situationer. Budskapet om Guds stora kärlek genom Jesus och hans syfte med deras liv lyfts fram på ett omsorgsfullt sätt.

Distribution sker via organisationer som ger stöd och hjälp till kvinnor som har hamnat i prostitution. Programmet Hidden Treasures vill vara en dörröppnare till fortsatta samtal.

Programmet finns tillgängligt på engelska, ryska, bulgariska, rumänska, albanska, tjeckiska, hindi och koreanska. Produktionen på spanska är på gång och ska bland annat nå kvinnor i Sydamerika.

 

Läs mer om Hidden Treasures via länkarna under:

https://www.hishiddentreasures.com 

https://www.europeanfreedomnetwork.org

 

STÖD GÄRNA ARBETET MED HIDDEN TREASURES

Ge en riktad gåva till projektummer ’39’. Klicka här för att läsa om hur du skickar en riktad gåva.