Ge via SWISH

Skicka din gåva till:

123 514 20 54

Ge via PlusGiro

Sätt in din gåva på:

52 41 80 – 7

Ge online

För tillfället har vi problem med denna funktion.


Fler sätt att ge:

Autogiro

Med autogiro dras ett bestämt belopp varje månad automatiskt från ditt konto och sätts in på mottagarens konto. Du slipper hålla koll på inbetalningen samtidigt som du hjälper oss att bättre kunna planera vårt arbete. Du kan när som helst ändra eller stoppa ditt medgivande. Du kan antingen ladda ner en AutoGiro-blankett eller höra av dig, så skickar vi en till dig.

Kollekt

Kanske är du med i en församling eller förening där ni inte brukar ta upp kollekt till Norea, men där det skulle vara möjligt att göra detta. Hör av er till oss om ni vill stötta vårt arbete genom en insamling, så skickar vi kollektcirkulär med aktuell information till er.

Testamente

Det går självklart att testamentera till Norea. Du kan välja att avsätta en viss summa som ska gå till Norea, eller att testamentera ett visst föremål som vi kan använda i vårt arbete.

Skänka aktieutdelning

Som privatperson eller ägare av ett fåmansbolag kan du skattefritt skänka din aktieutdelning till Norea. Om du har dina aktier hos en bank eller annan kapitalförvaltare ska du göra Norea till rättighetshavare till din utdelning minst en vecka före bolagsstämman. Skriv ut aktieutdelningsblanketten och kontakta därefter din bank eller kapitalförvaltare som hjälper dig.

Annonsera i Noreanytt

Fyra gånger om året utkommer Noreas tidning Noreanytt i ca 4000 exemplar. Som företagare har du möjlighet att annonsera i tidningen och nå våra läsare samtidigt som du bidrar till produktion och distribution av tidningen, Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!