2011-08-02

Vakna med Änglar…

Peking ungdomarIdag fick vi in en uppmuntrande rapport från TWR Kina om ungdoms-programmet Awake with the Angels (AWTA). Ett populärt program som sänds på radion varje kväll klockan 23. Programmet kan även lyssnas på online via TWR Asiens hemsida, en metod som varje dag lockar omkring 250-300 ungdomar.

Här får du ta del av några olika lyssnarresponser som kommit in till TWR Kina:

”Kära Duo duo. Jag är en lyssnare som kommer från Peking. Jag har varit en trogen lyssnare till AWTA under en lång tid. Programmet har uppmuntrat och hjälpt mig på så många sätt. Jag laddar ofta ner dem till min mp3-spelare och rekommenderar programmet till mina vänner. Tack så mycket!  Må Herren välsigna dig!”

”Jag har förändrats mycket eftersom Gud leder mig varje dag. Guds ord är mina fötters lykta och ett ljus på min väg.”

”Må Herren vägleda dig och välsigna allt ditt arbete. Ära vare Herren!”