2013-07-18

TWR’s program omvänder i Indien

Foto: TWR

Foto: TWR

I flera generationser har Seetha och hans familj trott på många gudar. Hans familj brukade offra och utföra ritualer. Men efter att ha lyssnat till TWR’s sändning av The Word Today började familjen ifrågasätta vad de höll på med.

”Vi ville veta mer om Jesus Kristus och den frälsning som erbjuds genom honom”, skriver Seetha i ett brev från sitt hemland Indien. ”Vi har lärt oss många andliga sanningar genom ert program. I början var vi oroliga att våra gudar skulle straffa oss om vi övergav dem, men era program har lärt oss att bekänna våra synder och tro på Jesus Kristus.”

När Seetha och hans familj kände tvivel ringde de ett telefonnummer som gavs i programmet.

”Det andliga råd ni gav mig hindrade mig från att återgå till gamla vanor igen”, skriver Seetha. ”Efter det har vi ringt er flera gånger eftersom vi längtade så efter Jesu Kristi ljus. Samtalen vi haft har varit till stort stöd för oss.”

Seetha säger att det är ett stort privilegie att känna till sanningen och att få lära sig hur man ber.

”Det har visat oss vägen till ljuset”, skriver han. ”Ett verkligt stort tack till TWR och till programmet The Word Today! Snälla, be med oss för att våra släktingar ska bli frälsta.”

Många liksom Seetha får lära sig om Kristus genom program som The Word Today. Be för att fler som Seetha ska få höra, komma till tro och bli förvandlade genom Guds Ord.

Hjälp också Norea att stötta TWR’s arbete genom att ge en gåva till deras sändningar i Indien.