PROJEKT #69

SAT-7 PÅ TURKISKA

TV-kanalen SAT-7 Türk är den första och hittills enda kristna tv-kanal som får sända sina program via den officiella turkiska tv-satelliten Türksat, vilket man har gjort dygnet runt sedan 2015.

Regionen

Turkiet beräknas vara ett av de fem minst kristna länderna i världen, räknat i andel kristna av befolkningen. Det går 5 200 turkiska invånare på varje kristen. Och detta är i det land inom vars gränser Jesu lärjungar först kallades kristna, det land som många av Nya testamentets brev sändes till, det land där samtliga kristna församlingar som nämns i Uppenbarelseboken fanns. Turkiet är ett land rikare än de flesta på kristen historia men fattigare än de flesta på kristna människor.

Kanalen

SAT-7 Türk produceras och sänds från Istanbul och når invånare i Turkiet så väl som turkar boende i andra delar av världen. Bland programmen finns hälso- och caféprogram, nyheter och nyhetsanalyser ur kristet perspektiv och tydligare kristet profilerade program om allt från kyrkliga traditioner till kristen undervisning.

Få ett smakprov av programmens innehåll här.

Se SAT-7:s webbplats.

Riktad gåva

 Ge en riktad gåva till SAT-7 genom att märka din gåva med “Projekt 69”.

BLOGGINLÄGG OM SAT-7

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.