2011-09-28

Mitt Språk

FN flaggorVåren 2011 blev Norea Sverige tillfrågade att vara med i ett projekt inom Media Migrant Ministry (MMM) som kallas mitt språk. Det är ett projekt som handlar om att människor, oberoende av var de befinner sig, ska kunna lyssna på kristna program på deras eget språk. De ska kunna lyssna online eller ladda ner dem till sin mobil, dator eller mp3-spelare.

Mitt språk

TWR Holland är frontorganisation i det här projektet och tillsammans med ERF Tyskland och Norea Sverige ska de utveckla projektet så att fler länder ska kunna ta del av projektet mitt språk. Hemsidan, där alla programmen kommer finnas,ska anpassas efter varje land som väljer att gå med i projektet. Önskan är att de länderna även ska kunna ladda upp sina egna program på en gemensam server. Där kommer de sedan finnas tillgängliga så att fler länder ska kunna distribuera dem på sina respektive hemsidor.

I Wien arbetar Lars Gunnarsson (TWR) med just detta, att utveckla en plattform där alla programmen kommer kunna lagras samt laddas upp. Ett arbete som är oerhört viktigt för att kunna få in program på olika språk och göra den tillgängliga.

Idag delar Norea Sverige ut mp3-spelare laddade med olika program, främst Hannas Café. Genom mitt språk kommer Norea nu kunna få tag i fler program på fler språk än tidigare. FANTASTISKT! Vi tror att det här projektet är ett stort svar på våra böner om att göra evangeliet tillgängligt för alla människor i Sverige oavsett vilket språk de talar.

Detta är en stor möjlighet som vi valt att gå in i och det här projektet behöver fortsätta utvecklas. Därför behöver Norea gå in med 10 000 kr för att Lars ska kunna bygga plattformen för alla program. Desto tidigare plattformen blir färdig, desto tidigare kommer Norea få tag i fler utländska program. Vi behöver nå människor i Sverige, oavsett bakgrund, men det glada budskapet om Jesus.

Är detta något som du skulle vilja stödja? Tveka inte! Ge en gåva redan idag, klicka bara här.