TWR

Music on the Go

Foto: Garry Knight

Som partner till Trans World Radio (TWR) är Norea med i ett världsomspännande missionsarbete. TWR:s vision är att ”nå världen för Kristus genom massmedia så att bestående frukt skapas”.

OM ORGANISATIONEN
Missionsorganisationen TWR (Trans World Radio) talar flytande på mer än 230 språk och dialekter. Genom media når man miljontals människor i mer än 160 länder med Bibelns budskap. I mer än 60 år har Gud varit med och välsignat arbetet med att leda människor från tvivel, till beslut, till lärjungaskap.

Tillsammans med internationella partners, lokala kyrkor och andra organisationer skapar TWR angelägna och målgruppsanpassade program. Oavsett om man använder kraftfulla AM/MW-sändare, kortvåg eller FM-radio, internet eller det personliga mötet för att nå ut, så lämnar TWR ett andligt avtryck i människors liv.

MISSIONEN
TWR:s syfte är att hjälpa Kyrkan att uppfylla det uppdrag som Jesus gav till kristenheten i missionsbefallningen, nämligen att göra alla folk till lärjungar.

Den tekniska utvecklingen går snabbt framåt, men fortfarande är radion ett väldigt effektivt redskap för att nå ut med det kristna budskapet på många platser. Inte minst i de områden dit det är svårt, eller till och med omöjligt, att sända missionärer. Idag är det också möjligt att lyssna på många av programmen genom internet och mobilappar.

KRISTNA PROGRAM VIA TWR360TWR360_LOGO_RGB_lowres
Letar du efter bra kristna program på andra språk? Genom appen twr360 har du tillgång till mängder av bra kristen undervisning på ett fyrtiotal språk, direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Ladda ner den via Google Play eller Appstore, eller gå in på twr360.org och upptäck en fantastisk resurs.

Under 2020 stödjer Norea Sverige programproduktion och sändningar i följande områden:
Ukraina, Kroatien, Bosnien-Herzegovina, Eritrea, Mellanöstern, Centralasien, Persisktalande världen, Ryssland och Kina.

Marocco_TWR Europa”Era radioprogram hjälper mig att förstå Bibeln mycket bättre. Det är verkligen Guds ord! Min själ helas när Herrens ord får verka inom mig.”
Lyssnarrespons från Nordafrika