PROJEKT #44

ALAS DAGBOK I

MELLANÖSTERN/

NORDAFRIKA

 

Regionen

Målgruppsregionen består av hela det arabisktalande området i Mellanöstern och Nordafrika, från Marocko i väster till Saudiarabien och Irak i öster. Det är förstås på många sätt en heterogen region, men där finns också många likheter. Islam är den dominerande religionen och kristna grupperingar lever under varierande grad av förtryck. Konvertering från islam är på många håll förenat med repressalier från myndigheter, lokalsamhäller och/eller familj och släkt. Inom regionen bor runt en halv miljard människor. Medianåldern ligger runt 30 år, att jämföra med cirka 45 år i Sverige.

Programmet

Alas dagböcker är ett ungdomsprogram som sänds per radio och webb. Redaktionen tar upp allt från relations- och livsstilsfrågor till trosfrågor. Perspektivet är holistiskt och målet är att leda unga människor in i lärjungaskap. Uppföljningen via sociala medier och andra kontaktvägar är prioriterad och omfattande.

Aktuellt

Under första halvåret 2021 hade redaktionen kontakt via mejl eller Whatsapp med 200 lyssnare.

 

Få ett smakprov av programmet här.

Se Trans World Radios webbplats.

 

Ge en riktad gåva till detta projekt genom att märka din gåva med ’44’.

BLOGGINLÄGG OM MELLANÖSTERN / NORDAFRIKA

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.