2011-07-19

Kostymbyte

Ny KostymNorea Radio Sverige har under det senaste halvåret arbetat hårt för att ta av sig sin gamla kostym för att istället sätta på sig en ny. Alla vet vi ju om att vi behöver byta om då och då, det samma gäller för organisationer. Det handlar inte om att byta bort eller förändra kärnan i organisationen, utan mer om att anpassa sig till 2010-talets behov.

Norea Radio Sverige kommer från och med nu att heta Norea Sverige. Ett beslut som inte handlar om att ta bort radiomissionen i vårt land, utan för att bredda och öppna upp för fler distributionskanaler. Kanaler som finns idag 2011, men som inte fanns 1993 då Norea Radio Sverige startades.

Länge har Noreas största kanal, för att nå ut med information och inspiration om radiomissionen, varit tidningen Noreanytt. Men vi har insett att en tidning inte kan stå sig ensam idag, utan den behöver stärkas upp av en hemsida som ständigt uppdateras med ny och fräsch information. Resultatet ser du här på vår nya sajt, www.noreasverige.se.

Vi har också länge vetat om att vi är med och trängs i en tid då varje människa översköljs av information från alla möjliga håll. Är det inte reklam på billig blandfärs på ICA så är det billigare bilförsäkring om du tecknar abonnemang idag. Men vi hoppas att Norea kommer få fortsätta att lysa och ta plats bland all din andra post och mitt ibland all information du möter varje dag.

Vår förhoppning är att Norea Sverige ska få fortsätta att inspirera till ett fortsatt givande och inte minst till förbön för arbetet som sker för att fler människor ska få höra om Jesus i Sverige och runt om i vår värld, via olika mediakanaler.