2011-11-21

Jag började i fel ände

Ukrainska KvinnaBrev från en lyssnare i Ukraina:
Jag har lyssnat på era program ända sen den dagen då de började sändas på ukrainska. Programmen har hjälpt mig mycket, både i råd och med uppmuntran. Idag är alla i min familj kristna, men där fanns en tid när det fanns stora konflikter mellan mig och min man. Han brukade ha ett väldigt högt temperament och länge bad jag till Gud att han skulle förändra min man, men det verkade inte fungera!

Och sen, i ett av dina program, pratade du om att vi ska vara tacksamma för människor precis sådana de är. Vi ska inte försöka förändra dem utan det är bättre att be Gud att förändra mig själv. Jag beslutade mig för att följa det här rådet och förändringarna började rulla in.

Min äldsta dotter tog emot Jesus först, sen mitt mellan barn och tillslut min yngsta. Efter att mina barn tagit emot Jesus förändrades också min man. Plötsligt förstod jag att jag börjat i fel ände. Jag skulle ha börjat med mig själv. Jag tackar Gud för era program och för dig och ert arbete! Må Gud rikligt välsigna er! Gud svarade på mina böner och jag lärde mig att be genom era program!

Vill du ge en gåva till Projekt Hanna i Ukraina? Klicka här!