2017-10-02

Inspirationsdag 25/11

Är du en ledare för andra? Ditt svar kan vara, ”Nej, jag är bara volontär.” Ledarskap handlar inte om makt och position utan om att tjäna. Du har kanske en säker sångröst som andra lutar sig mot för att hitta den rätta tonen. Då är du en ledare. Eller möter du en människa i nöd och frågar: ”Hur kan jag hjälpa dig? Vad kan jag göra för att du ska få det bättre?” Om det du gör inspirerar någon att våga mer, lära sig mer och längta efter att bli hel som människa – ja, då är du en ledare. Ditt svar kan ändå vara, ”Jag vill, men vågar inte”. Eller så fokuserar du så mycket på andra att du helt glömmer bort att ta hand om dig själv och din egen andliga hälsa. Då är detta en inspirationsdag för dig. Välkommen!

Program

09:30 Fika
10:00 Inledning
10:15 Var en sann ledare för andra, börja med dig själv. Hur man övervinner rädsla. Peggy Banks
11:00 Bensträckare
11:15 Att leda utnyttjade kvinnor till andlig återupprättelse. Forskning och personliga erfarenheter. Peggy Banks
12:00 Lunch
13:00 Noomi, en stödverksamhet för våldsutsatta kvinnor, med fokus på dem som utnyttjas i prostitution/människohandel. Representanter från
Noomi.
TWR Women of Hope. Peggy Banks, Eeva Vähäsarja, Maggan Johansson
14:00 Bensträckare
14:10 Att ta hand om sig själv, medan man tar hand om andra. Peggy Banks
15:00 Fika
15:30 Samtal
16:15 Avslutning – andakt, lovsång & förbön

 

Medverkande
Peggy Banks – global ledare och inspiratör, TWR Women of Hope
Eeva Vähäsarja – regional samordnare i Europa, TWR Women of Hope
Representanter från Noomi
Maggan Johansson – Norea Sverige
Anders O Johansson – diakonipräst, S:ta Maria Kyrka, Malmö

Anmälan
senast den 10:e november: woh@noreasverige.se, eller telefon 0709 66 43 42. Ange namn, adress och telefonnummer och om du behöver specialkost eller är vegetarian.

Kostnad för dagen
200 kr (kontant, bankgiro eller via swish). Om kostnaden hindrar någon att delta meddela oss så kan vi hitta sponsorer. Om du betalar via Internetbanken skriver du ”Inspirationsdag, Malmö och avsändare”
Bankgiro: Norea Sverige 5896-5831
Swish: Norea Sverige 123 51 42 054

Plats
Inspirationsdagen hålls i Maria Kyrka, Södervärnsgatan 8 i Malmö som ligger vid vattentornet. Det tar cirka 15 minuter att promenera från Triangelns tågstation, första stoppet efter Malmö central. Om du behöver övernatta ordnar du det själv. Det finns gott om hotell att välja mellan i Malmö.

Välkommen!