2013-01-15

Hemsida 2.0

Foto: Norea Sverige

Foto: Norea Sverige

Har du märkt att layouten har förändrats? Innehållet blivit fylligare? Att du kan hitta ännu mer information om Norea Sverige?

Under decembermånad arbetade vi fram ett nytt utseende på hemsidan för att göra det lättare för dig som besökare att navigera på hemsidan och hitta den informationen du söker.

LITE information
Vi har redan fått in en del positiv respons på layouten från er besökare och det är vi väldigt glada för. Men trots att hemsidan är uppdaterad finns det alltid små funktioner som inte riktigt vill sig och en av dem är att lyssna online på Vägen genom Bibeln. För gick programmen igång direkt när du klickade på ett program, idag måste du klicka på spela upp program i spelaren högst upp.

Det kan också bero på att din dator blockerar pop-up från noreasverige.se och då måste du ändra inställningen till att tillåta en ev. pop-up.

Dessutom verkar det som att det i vissa webbläsare behövs att man installerar ett plug-in för att sidan ska visas korrekt. Vi arbetar vidare med att lösa detta så att det inte ska behövas, men om sidan inte visas korrekt kan det bero på det.

Vi hoppas att du tycker om det nya utseendet!