2011-12-13

Han är vår tröst

Kambodjansk KvinnaYee Kim från Kambodja har varit en trogen lyssnare till Women of Hope (WoH) de senaste 10 åren. ”Jag blev troende 1986 och har lyssnat till Woh sedan 2011”, förklarar Yee Kim. Precis som många kvinnor över hela världen bär Yee Kim på bördor och problem. Hennes son började umgås i dåligt sällskap och blev beroende av droger. Yee Kim kände sig så hjälplös och hopplös över situationen och hon plågades av den. Hon plågades så djupt att hon blev oförmögen att äta, dricka eller ens göra något.

När en av Yee Kims vänner hälsade på henne, påminde vännen om att Jesus förstår vad hon går igenom och att det är Han som ger oss tröst. Efter de orden började vän att be för Yee Kim och genast började hennes hälsa att förbättras. Yee Kim var överväldigad och sa ”Jag märkte inte direkt att Gud hade helat mig, men jag förstod senare att jag mådde bättre”

Yee Kim är så tacksam för att WoH programmen har uppmuntrat henne mitt i hennes oro. Hon delar ”I Kristus är jag aldrig ensam, jag älskar budskapet från WoH eftersom de uppmuntrar mig. Jag kommer att fortsätta bära Projekt Hanna i mina böner”.

Hennes glädje i Kristus har motiverat henne att dela programmen med andra kvinnor som bor i hennes område. ”Vissa av dem är ännu inte kristna men de lyssnar redan på programmet varje vecka, säger Yee Kim.

Låt oss tacka Gud för den välsignelse han skänker Woh programmen och kom ihåg Yee Kim och hennes familj i dina böner.