2011-08-22

Guds ord via solceller

Romer Solcellsdrivna Radio

Såhär skriver en lyssnare från Rumänien:

För tre veckor sedan fick jag en solcellsdriven radio från en vän som bor i Bukarest. Jag lyssnar med stort intresse på dina program och jag är så glad att jag upptäckt dem. Jag lyssnar varje kväll!

När jag bodde i Bukarest kunde jag lyssna på en kristen lokal FM-station, men här i Dimbovitalän kan jag bara lyssna på ditt program via min radio. Det finns många människor här i mitt område som så gärna skulle vilja lyssna till ditt program. Så snälla, om det är möjligt, skicka mig fler solcellsdrivna radioapparater. Gud välsigne dig och din tjänst!

För några år sedan startade TWR ett projekt, där solcellsdrivna radioapparater delas ut till människor runt om i Östeuropa. Ett verktyg som innebär att människor kan lyssna till kristna radioprogram var de än befinner sig. Vill du läsa mer om hur detta projekt fungerar, klicka här