2014-12-18

FÖLJ MED TILL SAT-7 NETWORK 2015

TurkietSAT-7 inbjuder årligen sina partners och intresserade till en nätverksträff. Syftet är att inspirera, informera och möta de som stöder SAT-7’s arbete i Mellanöstern och Nordafrika. Till konferensen i mars 2015 ges även Noreas understödjare möjlighet att uppleva några mycket givande och händelserika dagar! 

 

bild2Om konferensen
Vi lever i en tid med dramatiska förändringar i Mellanöstern och livet förändras snabbt för de människor som berörs. Mot den bakgrunden är temat för konferensen: Christian witness in a multi-religious world.

Konferensen hålls i det vackra Izmir i Turkiet – där du enligt Dr Terry Ascott, VD för SAT-7, ”kommer närmare hjärtslagen hos araber, perser och den turkiska världen, och du kommer att få möjlighet att se och höra hur SAT-7 påverkar Mellanöstern och Nordafrika”.

Talare och program
Du kommer att få lyssna till mycket initierade talare och möta programchefer, producenter, tekniker och medarbetare som gör program på arabiska, persiska (farsi) och turkiska. Under konferensen talar även personer från SAT-7´s internationella råd, partners i SAT-7 samt lokala kyrkoledare.
Läs mer: http://www.sat7.org/network

Boende
Konferensen kommer att hållas på ett kvalitetshotell i ett strandområde ca 40 minuter från Izmirs flygplats. I avgiften för hotellet ingår alla måltider. Hotellet betalar du på plats, totalt 84 Euro/natt (ca 777 kr). Själva konferensen är avgiftsfri. Dock tillkommer en avgift för konferensmiddagen: 18 Euro.

bild3Utflykt till Uppenbarelsebokens sju församlingar
För den som vill finns möjligheten att följa med på någon av de inspirerande utflykter som SAT-7 ordnar i anslutning till konferensen. För mer information om dessa utflykter: http://www.sat7.org/en/network/vision_trips

BILD5Här nedan presenteras resan till Uppenbarelsebokens sju församlingar:
28 Mars: Hämtning på hotel i Kusadası, Ephesus inkl Terrace Villas, St. John’s Basilica, Laodicea, övernattning Pamukkale
29 Mars: Hierapolis, Philadelphia, Sardis, Smyrna Fortress, övernattning i Izmir 30 Mars: Pergamum Acropolis & Asclepium, Thyatira, övernattning i Izmir

Pris: 325 euro per person  I dubbelrum, halv pension inkl transport. Enkelsrumstillägg: 60 euro

Sista anmälningsdag för utflykten: 28 februari.


Anmälan
Var och en ansvarar själv för att anmäla sig till konferensen och boka flygbiljett. Anmäl dig senast den 15 januari!

Anmälan till konferensen sker här: http://www.sat7.org/en/network/registration2015

Skicka även ett mail till hakan.giselsson@noreasverige.se, så att vi vet vilka av Noreas understödjare som kommer att vara med på konferensen.

bild4Kostnader
Flygbiljett Arlanda/Kastrup-Izmir: Ca 2000 sek
Sat-7 Network konferens: Ca 84 euro/dag (ca 777×4=3.100 kr) Mat ingår under konferensen.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till Håkan Giselsson
Mail: hakan.giselsson@noreasverige.se
Tel: 0734-167 617

ÖVRIG INFORMATION

Valuta & Kort
Turkiska Lira används i Turkiet och det går bra att växla på exempelvis Forex innan avfärd. Bankkort kan användas för betalning i de flesta affärer.

Väder och kläder
Våren kommer tidigt i Turkiet, men regnskurar kan förekomma, så en tröja och en vårjacka behövs i bagaget.

Mer ingående väderinformation finns på exempelvis www.yr.no.

Vaccination
Officiellt krävs ingen vaccination utöver grundskyddet mot Polio, Stelkramp och Difteri samt Hepatit A, men om du har frågor kring detta rekommenderar vi att du pratar med din läkare/vårdcentral så att du har fullgott skydd.

Telefon
Mobiltelefonin fungerar utmärkt i Turkiet. Värt att tänka på är att även kostnaden för att surfa samt lyssna av röstmeddelanden är betydligt högre om du gör det när du är i Turkiet. Det kan därför vara bra att stänga av datatrafik och röstbrevlåda under tiden du är bortrest.

Försäkringar
Kontrollera att din hemförsäkring täcker resan eller ta en ny reseförsäkring.

Välkommen med till SAT-7 nätverksmöte i Izmir!