2012-11-01

Ett självklart beslut?

Swiss_bondeNedan följer en respons från en lyssnare i Schweiz som berättar om hur deras arv blev en gåva till ERF, som är en av många partners till TWR.

”Vi är jordbrukare och har en stor familj att ta hand om. Vi kämpar ofta med vår ekonomi och har inte alltid så gott om pengar. Nyligen ärvde vi en summa pengar och min man föreslog spontant att vi skulle skänka 1000 schweiziska franc till ERF. Jag blev helt chockad! Jag trodde att vi skulle behålla pengarna för oss själva och lösa vår situation, men min man var övertygad om att det var rätt sak att göra. 

Strax efter samtalet med min man träffade jag tre andra mammor för bön och en av dem tackade Gud för de kristna radioprogrammen som förkunnar de goda nyheterna om Jesus i vårt land. Hon hade ingen aning om mitt dilemma, men hennes bön försäkrade mig om att det var rätt sak att göra. Jag kunde nu stå tryggt bakom beslutet av min make med glädje i hjärtat.”

Vill du ge en gåva speciellt riktad till Norea och
stödja arbetet i Sverige? Klicka här!