2012-10-11

Det är ingen vana – utan ett behov

Bibel och krusifixHar du nått den punkten i ditt liv där Jesus är den källa där du hämtar kraft? Vår bror Khaled från Nord Afrika har både uppmuntrande och utmanande ord till oss.

Vi ger Gud äran för att han skyddar oss från vår själs största fiende – Djävulen. Vi lyssnar till ditt program varje dag. Det har blivit en vana, eller snarare mer än en van – ett behov! Det är verkligen ett behov vi känner. Det är hungern och törsten efter Guds Ord som vi känner. Jesus sa själv att vi inte bara ska leva av bröd, ja du vet resten! Snälla fortsätt skicka denna andliga föda till oss varje dag.

Ännu inte frälst
Jag vill också be dig om en tjänst, att be för min fru. Hon har ännu inte accepterat Jesus som sin personlige frälsare. Min fru heter Fatima. Vi har också barn som är väldigt unga och de följer alltid med mig till kyrkan. De älskar att träffa sina kristna vänner där. Såklart är det även de bibliska tv-spelen på bildskärmarna som lockar en hel del. Snälla be även för mina barn!

 Jag tackar dig för det goda jobb ni gör för att rädda mänskligheten. Jag hälsar till er alla inom TWR teamet.
Er Bror Khaled