2012-06-15

”…balsam från Bibeln”

Bibel i handenDen här lyssnarresponsen skickades till Budapest från en ungersktalande familj som bor i Slovakia, och refererar till vår Ungerska partner MERA.

”Vi har lyssnat till ert program i tre år nu. Jag skriver det här brevet med glädje eftersom vi hellre lyssnar på radio än ser på tv. Efter varje sändning samtalar vi om dagens budskap och funderar över hur vi kan använda det i våra liv och i vår kyrka.  Tolkningen ni gör av Bibeln ger mig rak klar kunskap. Jag har rekommenderat det här programmet till vänner i min egen församling men också i andra församlingar. När jag träffar människor som inte tror på Gud hånas jag ofta. De upprepar att de inte behöver Jesus och att de har ett bra liv utan honom. Jag vet att det inte är sant! Det är därför vi behöver balsam från Bibeln för att läka våra sår i denna vardagliga fight.”

Vänliga hälsningar
Tibor med familj