2012-12-03

”Att vända rädsla till frid”

India FamilyFrån en lyssnare i Indien:
”Tidigare kände jag mycket rädsla och ilska. Det gjorde att jag blev mycket frustrerad och lättstörd. Jag har två barn och jag tyckte inte om att komma till mitt hem eftersom jag så lätt blev arg när mina barn grät. Ibland gick jag långa promenader och lämnade mina barn hemma. En dag fick jag möjligheten att lyssna på ett program, Asha Bhari Nariyan. När jag lyssnat klart kändes det så bra. Men jag kunde inte riktigt förstå varför det plötsligt kändes bra så jag beslutade mig för att lyssna på programmet igen. Eftersom jag inte hade en egen radio fick jag gå till min grannes hus och lyssna på programmet där. När ni bad i programmet bad jag efter er och i det ögonblicket fick jag frid i mitt hjärta. Jag kunde känna känslorna av rädsla och ilska lämna mig. Nu, när mina barn gråter, blir jag inte arg. Jag kan komma hem utan att känna rädsla. Jag prisar och ärar Gud för att han förlöste mig och fyllde mig med en frid och glädje som jag aldrig tidigare erfarit.”

Varje krona du ger, gör så att fler berättelser som denna blir verklighet runt om i världen. Norea tar tacksamt emot gåvor så att fler människor kan få höra om Jesus – t.ex. i Indien!