Vägen genom Bibeln

Vagen Genom BibelnAtt göra en resa genom Bibeln är något helt fantastiskt! I den här programserien, som omfattar 1245 halvtimmesprogram, tar du dig genom Bibeln från pärm till pärm. Det går när som helst att hoppa på resan. När Uppenbarelsebokens sista kapitel är läst börjar serien om igen i 1 Mosebok. Programmen är både fördjupande och utmanande på samma gång. Många som lyssnar till VGB har uttryckt att de uppskattar tydligheten och det raka budskapet, som är direkt hämtat från Bibeln.

PRODUKTIONEN
Programkonceptet kommer ursprungligen från USA och är skrivet av DR. Vernon J. McGee. Seriens originaltitel är Thru the Bible och finns idag på ett 100-tal olika språk. I Sverige är det Curt Westman som har översatt och producerat programserien för Noreas räkning. Inspelningen började 1993 och färdigställdes 2001. Sedan dess har programmet sänts på ett flertal närradiostationer runt om i Sverige och blivit till stor välsignelse för många.

En kvinnlig lyssnare skriver:
”Jag är så glad, så lycklig! Det bästa som hänt mitt liv är Vägen genom Bibeln. Jag missar aldrig ett program(!) och varje program är fullt av kunskap och kärlek”

En tekniker på en närradiostation i Sverige avslöjar:
“Under året har flera lyssnare hört av sig och utryckt sin uppskattning över programmen. De 15 år jag har varit engagerad i närradion är det Vägen genom Bibeln som får flest lyssnarresponser.”