Psaltarklanger

Psaltarklanger

En andaktsserie av Per Runeson, där Psaltarens urgamla och slitstarka böner och sånger ger resonans in i vår tid.

Lyssna nu…

På trons väg

PÅ TRONS VÄG

På trons väg är illustrerade undervisningsserier för smågrupper. Varje serie består av 5-10 program som man lyssnar eller tittar på tillsammans och sedan samtalar om med hjälp av medföljande frågor.

Läs mer…

Vägen genom Bibeln

VÄGEN GENOM BIBELN

Vägen genom Bibeln är en programserie, som går igenom hela Bibeln från pärm till pärm, i 1245 halvtimmeslånga program. Det går när som helst att hoppa på resan och när Uppenbarelse­bokens sista kapitel är läst börjar serien om igen i 1 Mosebok.

Lyssna nu…

Hannas Café

Hannas Café

Hannas Café är en programserie där en mängd kvinnor delar med sig av sina erfarenheter från olika livssituationer som drabbat dem. Det gemensamma för alla vittnesbörd är upplevelsen av hur Gud mitt i all hopplöshet, grep in och gjorde det trasiga helt.

Lyssna nu…

Ögonblick med Gud

Ögonblick med Gud

Ögonblick med Gud är en programserie med korta andakter som kan fungera som en hjälp att förstå mer av Guds kärlek och omsorg. Oavsett om du har hittat regelbundenhet i ditt andaktsliv, eller om du fortfarande kämpar, kan det här programmet hjälpa dig att ta tid för Gud.

Lyssna nu…

Noreas App

Noreas App

Nu kan du även lyssna på Noreas programserier i din telefon! Appen är gratis att ladda ner och finns tillgänglig både för iOS och Android.

Läs mer…

Välkommen till Sverige

Välkommen till Sverige

Program för människor som tvingats fly och är nya i vårt land. Ger relevant information om Sverige och presenterar Bibelns Gud och den kristna tron på ett enkelt sätt.

Bibelns hjältar

Bibelns hjältar

Program för barn som presenterar några av Bibelns färgstarka karaktärer på ett fängslande sätt. Medan man lyssnar får man se hur en serietecknare fångar den spännande berättelsen i bild.